Open/Close Menu DSPJ Constanța
EXAMEN DE PRIMARIAT

EXAMEN DE PRIMARIAT

SESIUNEA 6 IULIE 2020

          Ministerul Sănătății organizează în perioada 06 – 31 iulie 2020, examen pentru obținerea gradului de medic primar pentru medicii, medicii dentinști  și farmaciștii cu o vechime minimum 5 ani ca specialiști până la data de 30 septembrie, efectuată în specialitatea pentru care doresc să obțină gradul profesional.

 

Înscrieri:

            Candidații vor transmite doar prin servicii poștale sau curierat, dosarele pentru înscrierea la acest examen de grad profesional, la Direcțiile de Sănătate Publică Județene din centrele universitare: București, Cluj –Napoca, Craiova, Constanța, Iași, Oradea, Sibiu, Timișoara, Tîrgu Mureș, Arad, Brașov și Galați, în perioada 21 mai – 05 iunie 2020, inclusiv.

Pentru ministerele cu rețea proprie, dosarele candidaților vor fi transmise doar prin servicii poștale sau de curierat, la direcțiile medicale ale ministerelor cu rețea sanitară proprie, tot în perioada 21 mai – 05 iunie 2020, inclusiv.

Dosarele cadrelor didactice, ale angajaților cu funcții în cercetarea stiințifică medicală, ale candidaților cu activitate prestată în afara României, precum și dosarele care au nevoie de alte aprobări speciale vor fi transmise doar prin servicii postale sau curierat, în perioada 21 mai – 05 iunie 2020, la sediul Centrului de Resurse Umane în Sănătate Publică al Ministerului Sănătății, str.Bodești nr.1, sector 2, București.

Candidații care se pot înscrie la Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța conform publicației, vor transmite dosarele prin servicii poștale sau curierat la adresa din aleea Lăcrămioarei nr.1, Constanța.

Perioada de înscriere

21 mai – 05 iunie 2020, inclusiv

publicatie primariat

model declaratie

model adeverinta

cerere MS

cerere DSP

© 2023 - DSPJ Constanța

Pentru urgențe apelați        112